Nejste přihlášen/a.
Ahoj mám problém, když zatáhnu ruční brzdu brzdí mi jen jedno kolo je to na Ford Mondeo kombi III.Je tam někde nějáky štelovací vahadýlko?
"vahadýlko" většinou bývá zespod kde se lanko rozdvojuje ale obávám se že to tím nebude.Lanko může být zarezlé v bovdenu nepo přetrhlé i probém v kole.Chce mrknout za spodu popřípadě na kolo
To: "erikch" -Nejsem sice profesí automechanik,ale něco aut jsem si již sám opravil,ale se samostavem na kotoučových brzdách jsem se ještě nesetkal.Podle mne se vůle vymezuje sice sama,ale jen působením pružení-natahování gumových manžet na pístku brzdiče při zabrždění a zpětným povolením pedálu po odbrždění se manžeta vrací do původní polohy a zasouvá pístek...Ale třeba se pletu,anebo jsem měl dosud jiná auta,než máš na mysli.
Než začnete s erikem polemizovat, přečtěte si pozorně jeho příspěvek. Píše o jedné z možností, jak je řešena ruční brzda u vozidel s kotoučovými brzdami. Některá mají tzv. bubnokotouče, kdy kotouč je pro provozní brzdu a z vnitřní strany je v kotouči zakomponována ještě bubnová brzda, která slouží pro ruřní brzdu.
Ovšem existují i jiná, více či méně složitá zařízení, kdy pístek zadní brzdy je hydraulicky ovládán provozní brzdou a ruční brzda pístkem otáčí v závitu a tím jej přitlačuje na kotouč a vyvolává brzdný účinek.
Tazatel si musí ujasnit, jak je to řečeno u jeho vozidla a podle toho pak zjistit příčinu problému.
Základním problémem bývá zareznutí lanovodu, jeho nedostatečné napnutí, dále opotřebení brzdových čelistí nebo jen špatně sestavený pístek.
Nechci polemizovat s "erikchem",ale já bych tak směle netvrdil,že princip ruční brzdy je u kotoučů a bubnů stejný,ale já bych se podíval nejprve na páčky na brzdičích-mám sice jiné auto,ale i po jednom roce se mi stalo,že se ty páčky co jsou na nich napojená lanka zůstávají viset a klidně kolo přibržďuje. Prostříknul bych to u vratných pružin třeba WDčkem a podíval bych se jestli třeba jedna páčka nezůstává viset a je opřená opravdu o doraz.Poklepat a rozhýbat.To,že jsou třmeny nové,neznamená,že se volně pohybují..plavou..tak jak mají.Opět by platilo..promazat vodící šrouby třmenu aby třmen po vodících kolících (šroubech) klouzal a nebyl přitlačován jen z jedné strany.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.