Nejste přihlášen/a.
Mám nezvyklou otázku. Uvažuji nad koupí nového auta. Vím,že auto,která uvedu, jsou od sebe hodně vzdálená,ale rád bych,abyste mi je zhodnotili a řekli,které je nejlepší. Spotřebu neřešme,stáří také ne,jde mi o spolehlivost a jízdní vlastnosti. Prosím,neříkejte mi nikdo,ať si koupím naftu.
Superb I 2.8 V6 142Kw
Volkswagen Passat B6 2.0tfsí 147Kw
Octavia I 1.8T
Moc děkuji!
0x
Ani ne tak rada, jako spise postreh: motor 2.8 V6 ma predepsany N98, ale s tim asi pocitate...
Jinak Octavia 1.8T jede hezky, spolehlivost bude vetsi orisek (ac motor obecne patri k tomu spolehlivejsimu, co VW vyrobilo), protoze vzhledem ke stari vozu sehnat nejake auto ve slusnem stavu bude problem. Ja osobne bych se tohoto motoru trochu obaval prave kvuli stari a najezdu km.
0x
Přesněji podle toho co budete chtit: BMW 330i - 3.0 V6 je to neco jako octavia
BMW 530i stejny motor jen je luxusnější a větší, neco jako Superb.
BMW jsou zname v tom ze pokud chcete sportovni jizdu tak vam nabidnou skvelou zabavu a ovladatelnost.
To už je lepší osedlat starší Hondu nebo Toyotu, to není jen naleštěná předražená bída "ala evropské rádobyprémiové značky", ale skutečná kvalita.
Hlavne BMW drzi v zatackach oproti octaviim a superbum ci passatum - mluvim ze zkušenosti známých: passat přetočení a vyletl ze zatacky (nove letni gumy a bylo sucho), octavia ustrelil zadek v zatacce...
BMW ma jediny hacek - je na zadek ale v zime pokud si člověk koupi kvalitní zimni gumy a da treba sterk do kufru tak vyjede vse co s predokolkou,a nebo koupit Xdrive a je 4x4. Ano u Hondy se da uvazovat o Accordu 2.5 benzin ale ten pokud se nepletu se prodaval jen s automatem.
Ale ukazte mi japonce ktery ma Dobrý vykon a je sedan. Osobne znam hlavne Accord a od toyoty Avensis ale to se výkonove neda srovnavat s BMW
doplněno 08.03.16 15:09: Jeste k te kvalite ano Japonci dosti kvakitni auta ale da se srovnavat s BMW. Znamy ma BMW 320i a krome bezneho servisu zadny problém a je to mlady blazen co to točí ale porad bez problému.
0x
Dobrý den.
"Uvažuji nad koupí nového auta. " - uvádějte prosím "ojetého", protože toto je zásadní informace. A samozřejmá odpověď je: Ojeté je ojeté a není možné uvést, že je lepší superb než octavie, protože ty staré kusy se kupují podle aktuálního stavu a nikdy podle "recenzí" - Doporučení tedy nikdo nemůže uvést k vaší spokojenosti.
Pokud by všechny tři kusy měly vynikající stav, servis doložen a na shodné úrovni, pak bych šel do VW, pak do Octavia a superba nechal jiným.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.