Nejste přihlášen/a.
Mám problém se svým rádiem JVC KD-R311 a to ten, že když normálně zapnu zapalování, tak mi to automaticky se vždy zaplo a hrálo, ale po tom, co jsem odpojil baterku a znovu zapojil, tak mě to rádio vyhodilo tuto chybu "PROTECT" Neví někdo co s tím?
V manuálu jsem se dočetl o tom, že by to mohlo být ve vodičích, ale v těch to není, týden předtím jsem tam dával nové repro do plata a natáhnul jsem nový kabely 2,5mm... a ISO kostku jsem dával rovnou taky novou. Takže v tom to asi nebude. Ale je možné že to je tím, že jsem omylem prohodil "+" a "-" a týden jsem na to normálně hrál, ale to snad neodpálilo rádio... Teď je polarita správně na všech reprácích, kontroloval jsem to... Kdyžtak přidám video, ale je to asi zbytečné, prostě se rozsvítí nápis PROTECT... Ale když je ISO kostka vypojena a je zapojena jen půlka a to ta napájecí, tak rádio do PROTECTu nespadne. Takže už nevím co s tím :- ... Díky za veškeré raady
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.