Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Doporučte auto

Od: bimboun odpovědí: 6 změna:

Ahojte,

dospěl jsem do fáze, kdy jsem si našetřil na nové auto. Do teď jsem měl Felicii benzinovou 1.6.
Budu jezdit 2-4x týdně do práce (někdy třeba vůbec) trasu Olomouc-Brno, delší trasy max. 2x měsíčně. Jinak více méně do obchodu. Do práce jezdím sám (nikoho nevozím).

Mé požadavky:

Cena do cca 350 tisíc, benzin nebo nafta (ne žádná alternativa), nejlépe manuál i automat (kvůli přítelkyni, resp. budoucí manželce) a hlavně nejlépe něco bezpečného (čekáme dítě).
Spotřeba nebo cena servisu není rozhodujicí, ale není nedůležitá (dostávám příplatky z práce). Rozhodně to musí být nové auto.
Netrvám na žádném super výkonu.
Děkuji moc za radu.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

gocars*
hodnocení

2x

Jednoduchá odpověď, doporučuji Hyundai i30...co se týče novégo vozu, těžko je aktuálně něco na trhu, co splní roli nového vozu za hodně zajímavé peníze :) zkuste se mrknout na konfigurátor a případně zkuste zajít za nějakým prodejcem v okolí, aby Vám udělal jasnější cenovou nabídku, přece jen se cenou dostanete úplně jinde, než na kofigurátotu :) a bonusem je, že ještě navíc i zajímavě vypadá (narozdíl od předchozí generace)

georgin*
hodnocení

2x

Určitě bych v tomto případě volil nejsilnější benzinovou Kia Ceed SW 1,6 v benzínu. Kvalita + komfort + bezpečí + výbava / rozumná cena. Nedávno jsem se v ní byl projet a určitě do ní sám půjdu, jak to bude možné. Cena odpovídá Vaší představě a dostanete za ní asi nejvíce.

autoforum.cz/...

wheeler*
Na Váš příspěvek nelze nereagovat - kvalita, komfort, bezpečí a výbava ve spojení se značkou Kia? To jsem se zasmál :)

janplinto*
hodnocení

0x

Viděl bych to na rok starou Š Rapid. *palec*

hodnocení

0x
Cash mate, neni nic lepsiho nez obchazet autosalony a ptat se co jsou ochotni nabidnout , projet se , at si to projede budouci manzelka. Nekomu se libi rapid, nekomu seat , nekomu staci fabia v kombajnu za dobrou cenu, nekomu clio v kombajnu. Hlavne zda chcete mit primo novou karu, ci staci rok dva ojetina. Ono nyni je trosku los problemos spis najit dobrou motorizaci. Jedni maji maloobjemove turbo benziny u kterych nikdo nevi kolik poradne vydrzi :) , nafta zas filtr pevnych castic , drahe vstrikovace a celkove motor citlivy na kvalitni naftu. Zlaty stary diesel :)

hodnocení

0x

Nevím, Oktávka kombi s DSG se asi do této ceny nevejde, ale byla by ideální. Pokud automat, tak jedině DSG od koncernu VW, robotizované převodovky ostatních jsou tragédie. Kolem 350 tisíc už je na výběr extrémně moc aut pokud nebude požadavek na kvalitní automat. Chce to asi projít značku po značce. Vzít něco na konci výrobního cyklu, tam bývá cena i možnosti slev největší. Pro rodinu asi něco většího, dodávkoidního, aby se tam vešel i třeba kočárek. Já bych šel do Dacie Lodgy, MCV, Dokker, Duster, ta za solidní ceny nabízí nejvíc místa i výbavy.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]