Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer,
ráda bych se zeptala kolik by tak stálo nechat přelakovat auto - konkrétně Renault twingo (r.v.1997) (samozřejmě myslím jenom řádově od - do). Myslím takové to kompletní, kdy vám "seškrábou" původní lak a nějak "zadělají" rez a nalakují jinou barvou (bez metalízy). Děkuji za odpovědi.
Lucie
Podle toho kdo to dělá a jestli mají být jednotlivé díly karosérie udělány pořádně a nebo to jenom pocákat po povchu .Řádově je to v desítkách tisíc korun.Podívejte se třeba na: autolak.wz.cz/... .Prostě to chce šikovného kutila.
dobry den jde o to kde vam to budou strikat jestli rucne nebo v boxu kdyz to jde do boxu tak se vyplati cele auto nez casti bude to tak od 8do14tisic
Procházel jsem dotazy a vidím,že nejprve kupujete starší auto a teď jej chcete přelakovat a kdoví co dál.Říkal jsem Vám že se to prodraží.
To, že si kupuji auto starší než z roku 2000 přeci neznamená, že je to "stará šlupka v hrozném stavu". Ukažte mi na studenta, který má ze SVÝCH úspor na to, aby si koupil takto nové auto, myslím že ho těžko najdete A myslím že i spousta "nestudentů" si takový luxus dovolit nemůže
A lakovat ho zatím nechci, myslela jsem někdy do budoucna, protože auto je v super stavu a pěkně šlape, skoro všechno nově měněné, jen ten lak už není, co býval, tak mě zajímalo, jestli by se to vyplatilo přelakovat celé, nebo jen zamáznout nedostatky. Jinak všem díky za odpovědi.
luciek, já jsem udělal lak na Rapida za 120Kč a je tam již dva roky a stále OK, vzhledem ke stáří vozidla. Pak je ještě další možnost za 25 000Kč. Něco mezi tím zaplatíte.
Potřebuji spravit kalhoty, kolik to bude stát?
milane vy ste bůh, já vůl když stříkal menší karavan tak mě jen barva stála přes 1000 Kč škoda že sem Vás neznal přivez bych Vám to a dal i 150,.Kč protože je vetší než rapid tak abych vás moc neokradl, vy mě vždycky pobavíte
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.