Nejste přihlášen/a.
Dobrý den potřeboval bych poradit, koupil jsem si audio Magnat a dal ho do auta, ale nevím si rady kam mám zapojit Remote kabel jelikož to audio nebudu mít napojený přes rádio ale přez mobil tak nevím kam ho mam dát, jelikož ho nemam nikde připojený tak se mi zesilovač nezapne. Předem děkuji za odpovědi
Někde tam, kde se po otočení klíčku objeví napětí +12V proti kostře auta...
Třeba - zapalovač, rádio,... kdoví co ještě všechno
A nebo vlastní spínač - avšak zapomene vypnout a vycucá vám to baretku...
Děkuji moc za odpověď a ještě bych se chtěl zeptat kdybych to udělal na ten spínač tak ten spínač dám přímo na ten kabel remote a zapojím ho na ten zapalovač třeba?
Ono to remote funguje takhle - po přivedení kladného napájení se zapne zesilovač, či co to máte... je jen na vás, jak si toto řídící napětí opatříte (z autobaterie)...
Jestli vlastním vypínačem co si natáhnete nekdě (od poj skříňky, nebo baterie..) přes 2A pojistku..., nebo jinak...
doplněno 01.09.14 22:02:Jinak standartně bych mrknul, kde se po otočení klíčkem (v pojistkové skříňce) objeví +12V, a na to normálně napojit ten váš rem...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.