Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mlhovky přední

Od: kura* odpovědí: 8 změna:

Mám auto bez orig.předních mlhovek(VW touran 2008).Lze dodatečně namontovat orig.mlhovky a jak?Schéma)

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hujer123*
hodnocení

3x

Jako první krok bych prohlédl prostor pod předním nárazníkem, jestli tam už na mlhovky není příprava a podle výsledku pak pokračoval dál.

kura*
hodnocení

Jak poznám že tam ta příprave je?Vybafnou na mně kabely?

jirkamatapat*

Otvory v nárazníku pro montáž mlhovek snad poznáš i když mohou být zaslepeny.A za těmi otvory by měly být i kabely.Tato motorizace se vyráběla už s mlhovkami,ale může tam být namontovaný jiný nárazník.

kura*
hodnocení

Žádné otvory tam nemám.Ale přibližně vím kde by měly být.Jak víš co mám za motorizaci?:)Co vše je potřrné pro montážKrom mlhovek a kabelů?Je nutný zásah do ŘJ?

jirkamatapat*

No,v dotazu píšeš,že máš tourana 2008 a tyto vozy už měly mlhovky ,nebo připravenou kabeláž.Pokud kabeláž chybí tak kromě mlhovek a kabelů budeš potřebovat relé na spínání mlhovek.Protože si myslím,že nejsi nijak zběhlý v autoelektrikařině,zapojení mlhovek svěř nějakému znalému elektrikáři,protože shořelé auto by Tě stálo víc než kolik zaplatíš za instalaci.

repkin*
hodnocení

2x

Ano, namontovat to jde, nevím jak u Vašeho auta, u Fabie se musel sundat celý spodek palubky, vyměnit přepínač světel, do konektoru se napíchnul jeden kabel, další do pojistek, následně se to protáhlo ke spolujezdcovi, potom skrz kastu k motoru a tam pak dolu. U Fabie to je tak otázka na 1-2 hodinky podle šikovnosti a podle toho jak to jde nebo nejde. U Vašeho auta to bude obdobné.

fabiaauto.cz/...

kura*
hodnocení

Hezky popsané.Ale mám Tourana.

repkin*

VW/seat/škoda je stejné, takže je to obdoba

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]