Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer, mám doma jawu 20 a chtěl bych si na ni udělat doklady. Rozhodl jsem se, že si ji zrenovuji, protože po předešlém majiteli byla v katastrofálním stavu. Někde na internetu jsem četl, že doklady nepůjdou udělat pokud se neshoduje číslo stroje na štítku s číslem motoru. Hned jsem si to zkontroloval a jako naschvál jsou čísla úplně jiná. Tak se vás chci zeptat, jak postupovat, když si chci udělat doklady. Nechce se mi motorka renovovat jen tak, abych jezdil někde na poli. Přeji všem příjemný večer.
většinou čísla byla stejná, ale postupem času, jak se měnily motory, tak se to nepřepisovalo. dnes číslo motoru za poplatek 100,-- kč z tp vymažou.
horní hranice u příspěvku čkp za nepojištěné vozidlo není 8000,- ! Většinou to posílají za období 3 měsíců a pak pošlou za další období. I když kolegovy to poslali rovnou asi za 2 roky na nějakých 25 tis..O tom jak čkp nepřispívat se tady psalo již mnohokrát.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.