Nejste přihlášen/a.
Ahoj, já sem prodal auto, on mi dal svoje inicialy, já mám jen velký tech, stačí to? a nebere mi mobil
doplněno 06.09.14 06:27:Ahoj tak sem se zbavil toho kramu, normalně sem příšel, ona mi vystavila noví t.k maly a pak sem to mohl odhlasit
Bez toho vám to ale neodhlásí na něj. Řeknu Vám, jak jsem postupoval já:
1) S kupujícím jsme sepsali dvě kopie kupní smlouvy, stačí ta nejzákladnější. Nechal jsem mu zelenou kartu, odjel bez ORV, policisté většinou tolerují kupní smlouvu.
2)Na magistrát jsem šel s kupní smlouvou, velkým TP, ORV. Vyplnila se žádost o zápis změn údajů v registru, vozidlo se převedlo na nového majitele, doklady jsem okopíroval, zaslal s tím, že ruším pojistku.
3) On si to přihlásil.
nebo
1) Odjede s kupní smlouvou, veškerými doklady a plnou mocí od vás k odhlášení vozidla na sebe. Do kupní smlouvy si výmíníte, že do několika dnů převede vozidlo na sebe. Kupní sklouvu si pečlivě uschováte, kdyby to neodhlásil a za dva roky přišel dopis od ČKP.
Víte jak jsem postupoval já?
Došel jsem na příslušný odbor MÚ,vyplnil žádost o změnách, podal to úřednici sTP s tím,že ORV je ztracen.Úřednice ctěla KS-tu jsem řekl že máme ústní smlouvu ,tak jsem ji dal data kupce-jméno,příjmení adresu a RČ.Ona vzala TP a žádost + peníze za ORV.za 5´mně zavolala já dostal ORV na jméno kupce,TP se zapsanou změnou a tím to haslo TP a ORV jsem jako DD zasla kupijícímu a tím to pro mne haslo.Přesně dle zákona a prováděcích předpisů pro daný odbor.Teoreticky by to ani jinak být nesmělo,žádně střihnutí či děrování ORV!
doplněno 30.08.14 19:49:To Tazatel Vy jako prodejce musíte mít TP, ORV a data kupce (lepší je KS s těmito daty!))co jsem písnul výše nic víc,nic míň.ORV se v těchto případech hlásí jako ztracené=poplatek 100kč!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.