Nejste přihlášen/a.
Čau když jedu s autem přibližně nad 50 km/h tak je slišet strašně silné hučení. Rozléhá se po celém autě takže není poznat odkud to je. Auto je Ford Focus r.v. 2000. Nevíte co by mohlo být příčinou předem dík za odpověď
Pneumatiky...ložiska kol...těch příčin může být víc.U pneumatik to lze vysledovat na různém povrchu silnice. Např. na naší proslavené D1 při najetí ze starého povrchu na nový je to až neskutečný rozdíl. Na normální silnici se takto pneu projevují při jízdě po středové čáře,nebo při najetí na pruh barvy na krajnici. Mám zkušenost s řidičem,který dával auto opakovaně do servisu s tím,že to někdy strašně hučí a někdy ne..mechanik nikdy nic nenašel a až při rozhovoru vyšlo najevo,že dotyčný nespokojený zákazník si nevšiml,že na úseku co denně projížěl se provedlo nové značení středových čar specielní barvou,co právě vyvolávala to někdy ano,někdy ne ...
Ps.:-měl jsem Focuse a byl jsem překvapen,jak se jinak velmi tiché auto může změnit na hučící ,právě kvůli povrchu silnice.
Dělá to pořád nebo to začalo od nějaké doby?
Pkd pořád -může být na vině třeba to že je po bouračce,atd nebo třeba střešní nedovřený šíbr, nejprve zkus identifikovat odkud zvuk jde ,pkd ložiska,tak by to nemělo až tak hlučet jak se píše!Při zatáčení potom zeslabovat při odlehčení daného kola či strany...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.