Nejste přihlášen/a.
Ahoj. I ta Škodovka ŠT-180 je hlavně zemní pracovní stroj. Je to tahač strojů a nástaveb. Pro větší a lepší přenos síly, jsme na ni montovali dvojmontáž, na obě nápravy. Zároveň, díky tomu, se rapidně snižoval tlak na půdu. Na pole. Další stroje s více volanty, jsou silniční válce, finišery- Pokladače asfaltových vrstev, Autozametáky a podobné. Některé tyto stroje, ale nemusely mít volanty na pravé a levé straně, ale třeba pro jízdu vpřed a vzad. To se potom mezi nima otáčela sedačka.
Pracovní stroje občas mají dva volanty v jednom směru jízdy, příkladem jsou "smetáci", kteří uklízejí ulice a potřebují vidět někdy na pravý obrubník a někdy na levý...
Ale v autoškole jsem to ještě neviděl...
Některé naše menší autoškoly, provádějící výcvik řidičů pro Velkou Británii a další země, kde se jezdí vlevo, prostě nemají peníze koupi dalšího auta s pravostranným volantem, tak to řeší takto.
Má to ale nevýhodu. Někteří instruktoři či učitelé v autoškole to zneužívají a snaží se žákovi autoškoly do řízení zasahovat... No hrozné...
doplněno 29.08.14 04:03: A nejen v autoškolách, i v mnoha rodinách zasahují řidičovi intenzivně do řízení osoby bez řidičáku. Některé by k tomu druhému volantu chtěly i pedály...Zdravím, v autoškole jsem jezdil s dvouvolantovým provedením automobilu LIAZ 110 Turbo a kdo nevěří, tak je mi to fuk. Navíc toto vozidlo disponovalo třemi páry pedálů (řidič, instruktor, komisař).
v "pravěku" bylo možné lecos.
doplněno 29.08.14 08:04:tahle diskuze je zajimavá v rom, že jeden "o koze" a druhý "o voze"
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.