Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Bouchání na přední nápravě - vadný tlumič?

Od: johnycj odpovědí: 4 změna:

Zdravím vás,

prosím o radu, už rok se mi ozývá bouchání na levé straně přední nápravy. V servisu mi poradili, že to může být uložení tlumiče, po výměně žádná změna... Nemám teď možnost se dostat pod auto. Pokud zkusím levý tlumič sttlačením při silném zhoupnutí se ozývá dutá rána. Myslíte, že by to mohl být vadný tlumič?

Mnohokrát díky.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

jirkamatapat*
hodnocení

0x

Nechejte si zkontrolovat stabilizační tyčky,tam by mohl být problém.

hujer123*
hodnocení

0x

Co to je, nemám možnost se podívat pod auto? Někoho si sežeň s jámou nebo rampou a ošahávejte při současném houpání, který díl ty rány způsobuje. někde se bude patrně něco hýbat ve větším rozsahu, než by mělo. To je pak možné porovnat s druhou stranou. Samotný vadný tlumič bych netipoval, ten bývá potichu, ale samozřejmě vadné uložení tlumiče může ty rány způsobovat.

Ostatně jako všechna vadná gumová uložení , čepy, zlomená pružina... Klidně by to mohlo být i uložení převodovky, pokud máte motor napříč.

Docela přínosné by bylo i odtajnit značku, model a motorizaci.

johnycj
hodnocení

0x

Je to Hennesey Venom GT

johnycj
hodnocení

Díky za odpovědi,

nevim kdo psal tu poslední blbost. Omlouvám se, že jsem nenapsal víc podrobností, zrovna jsme opravovali co se dalo a tak jsem zkusil jestli by to nemohl někdo vědět nebo tušit, ale chápu že to může být spousta věcí. Auto je Mitsubishi Lancer 1.3 98 rok výroby. Ve čtvrtek půjde na rampu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]