Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
Prodal jsem auto s tím, že kupující uhradí částku na účet do druhého dne, s tím, že i tohle bylo napsáno ve smlouvě,
Po měsíci se tak nestalo a kupující se vymlouvá..
Po té prodal auto ale napsal kupní smlouvu s novým majitelem a jako prodejce uvedl MNE jako znovu prodejce a on sám mě podepsal na jeho smlouvu, na první smlouvě jsem si ověřil podpis a na té druhé Falešné je viditělné, že není můj,
Nový majitel si auto přihlásil ještě na Plnou moc na které nebyl ani jeden podpis a auto bylo odhlášené stále na mě.( na úřadě mu to bez problému přihlásili bez podpisů)
Bylo podáno trestní oznámení u Pčr Ale co vše hrozí Podvodníkovi a kdo je tedy majitelem auta když je kupní smlouva falešná a ta první co jsem sepsal já s ním není splněna? Mám nárok na auto?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.