Nejste přihlášen/a.
Zdravím, pořídil jsem si starší VW FOX, bohužel nemám k němu žádný manuál, ani jsem nenašel na internetu nějakou informaci, proto se obracím na veřejnost.Na panelu je celkem 8 polí, /4 na levé straně a 4 na pravé straně/ jejichž význam je mi utajen.Budu velice rád, když mi někdo význam těchto polí vysvětlí, diky.
Myslíte tato "pole"? Z fotky je vidět, že jsou v nich běžné kontrolky. Nebo jsem pochopil špatně?
Jsou na těch kontrolkách nějaké symboly? Asi by to chtělo ještě nafotit se zapnutým klíčkem. Určitě tam bude kontrolka mazání (olejnička) a dobíjení (obrázek akumulátoru) Kontrolka airbagu, jestli je zabudován, ABS, Zatažená ruční brzda.
Vpravo druhá ze zdola je airbag. Trochu to prosvítá.
Mazání a dobíjení je v tachometru, takže v těch 8 ne.
doplněno 25.08.14 18:39:Některá z nich musí být oranžová kontrolka zadní mlhovky, případně zelená přední, jestli jsou na voze instalovány.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.