Nejste přihlášen/a.
Ahoj. Už dlouho řeším problém s nepravidelným volnoběhem u mé Astry G 1.6 8V (motor x16szr) vyměnil jsem svíčky,zapalvací kabely,palivový filtr,zaslepil EGR ventil,vyčistil škrtící klapku,včetně krokového motorku,...a pořád žádná změna. Zkoušel jsem odpojovat postupně zapalovací kabely při běžícím motoru,a motor se vždy strašně roztřepal až skoro zdechl,kromě čtvrtého válce,tam když sem odpojil kabel tak změna žádná,ale jiskru hází...Je to jednobodový vstřikování,takže chybu ve vstřikách hledat nemůžu...kde jinde mám hledat chybu? Přece kdyby byla špatná cívka,tak by blbly dva válce ne?
To, že kabel (nebo vymontovaná svíčka) hází jiskru ještě nemusí znamenat, že ji hází i svíčka uvnitř válce... Jíinak najet 5tis km na tři válce je docela zvrácenost. A jede to opravdu na třI? Nejsou jen přehozené kabely zapalování?
Když přidám plyn tak se zdá že jede na všechny čtyři i výkon si myslím že je normální,kabely zapalování přehozené nejsou...asi třikrát se mi za tu dobu stalo že cca 20-30 vteřin byl chod motoru normální,tak snad nebude chyba přímo v motoru.
Ahoj, no může se stát, že jsou pryč pístní koružky nebo ventil. Proměřil bych tlaky ve válcích, budete pak moudřejší. Není sváíčka zaolejovaná nebo mokrá?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.