Nejste přihlášen/a.
V loňském roce jsem koupil auto a udělal polopřevod na sebe.Mohu nyní auto prodat novému majiteli,s tím,že udělám STK a Evidenčku na nového majitele,aniž by platil ekologické daně při dokončení převodu na sebe?
na sebe auto nebudete převádět, vy by jste totiž sice eko daň neplatitl, ale nový -další majitel už ano, zůstante v odhlášce, sepiště písemnou kupní smlouvu s novým vlastníkem, doklady i protokol o evidenční kontrole mu předejte, v místě svého trvalého bydliště se on na základě této kupní smlouvy přihlásí do registru a eko-daň tak nezaplatí...
STK a Evidenčku už jsem udělal na jméno kupujícího.Kupní smlouva může být z letošního roku,nebo je lepší třeba prosinec08?
Myslím kupní smlouvu,která se dodatečně napíše.Polopřevod byl udělán loni na mě a včera jsem udělal Evidenčku na jméno nového kupujícího.Jde o to,aby až si vystojí frontu na Evidenci mot.vozide,mu neřekli,že je něco špatně,nebo že musí zaplatit ekologickou daň.Pokud potřebuje k tomuto zaevidování kupní smlouvu,tak jestli ji máme sepsat s letošním,nebo loňským datumem.Nebo jestli mu stačí Evidenčka na jeho jméno,doklady a moje plná moc k převedení vozidla,to by bylo nejjednodušší.
Díky.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.