Nejste přihlášen/a.
Moc tomu nevěřím, pokud se to opravdu stalo, tak to byla spíše náhoda, myslím si, že kdyby jste to opakovali tak se to už nepovede. Jinak je velice inteligentní dávat pokud možno co jenvíce návodů pro zloděje jak sem, tak třeba i v televizních novinách apod. to je už potom stejný, jako když mu řeknete, kde máte od auta klíče, ještě SPZ a flek kde parkujete, třeba přijde zloděj s batohem plným dalkových ovladačů a budete mít po legraci. Asi by se měla policie při kontrolách aut zaměřit na dálkové ovladače
Moc se omlouvám, spletl jsem si DO od auta s dálkovým ovladačem, nevím kde jsem k tomu přišel? i tak se mi to ale nezdá, je možné, že třeba ten mobil nějak zesílil signál z DO a "pomohl mu" směrem k autu u kterého byl druhý mobil, jak říkám, nemožné to úplně není, ale osobně tomu nevěřím, dokud to neuvidím
Taky si myslím že je to blbost na entou, bylo to pouze dílem náhody - signál se mohl odněkud odrazit apod. nechť si to dotyčný zopakuje minimálně 10x a uvidí
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.