Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Odemknutí auta pomocí telefonu

Od: kuja* odpovědí: 5 změna:
zdravím, byl jsem docela udiven, když jsme s otcem odemkli auto pomocí mobilu a ovladače na DO. postup: 1.auto jsme v garáži zamkli
2.já jsem šel na konec zahrady cca. 100metrů- mezi mnou a autem bylo 100 metrů a 1 dům
3.na konci zahrady jsem klasicky zmáčkl tlačítko na odemčení-nic se nestalo
4.otec mi zavolal, já jsem hovor přijmul (na konci zahrady)
5. během hovoru jsem zmáčkl tlačítko pro odemknutí
6.auto se otevřelo, ale pomocí telefonu už nešlo zamknout
mimochodem se jedná o Octavii III Ambition ftédéíčku :)

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

zztop*
hodnocení

0x

A zvonem jste to nezkoušeli? :-D

repkin*

Moc tomu nevěřím, pokud se to opravdu stalo, tak to byla spíše náhoda, myslím si, že kdyby jste to opakovali tak se to už nepovede. Jinak je velice inteligentní dávat pokud možno co jenvíce návodů pro zloděje jak sem, tak třeba i v televizních novinách apod. to je už potom stejný, jako když mu řeknete, kde máte od auta klíče, ještě SPZ a flek kde parkujete, třeba přijde zloděj s batohem plným dalkových ovladačů a budete mít po legraci. Asi by se měla policie při kontrolách aut zaměřit na dálkové ovladače *haha*

doplněno 21.08.14 18:02:

Moc se omlouvám, spletl jsem si DO od auta s dálkovým ovladačem, nevím kde jsem k tomu přišel? *smich**zed**hi* i tak se mi to ale nezdá, je možné, že třeba ten mobil nějak zesílil signál z DO a "pomohl mu" směrem k autu u kterého byl druhý mobil, jak říkám, nemožné to úplně není, ale osobně tomu nevěřím, dokud to neuvidím *placni*

fiser22*

Taky si myslím že je to blbost na entou, bylo to pouze dílem náhody - signál se mohl odněkud odrazit apod. nechť si to dotyčný zopakuje minimálně 10x a uvidí

kuja*
hodnocení

je pravda že jsme to vyzkoušeli pouze jednou, ale pochybuju že to byla pouze náhoda. určitě vyzkoušíme ještě jednou

buss
hodnocení

0x

A kolkráte jste to zopakovali? Víte na jakých frekvencích to chodí? A ještě řekněte, že máte kovová vrata. Zkusili několikráte dosah DO ze všech stran?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]