Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Tip na náhradní díly

Od: jarda* odpovědí: 4 změna:

Jaké máte zkušenosti s eshopy na náhradní díly?

Můj problém byl vždycky spíše naopak, často mi na autě vznikali závady a nevěděl jsem kde koupit náhradní díly. Díky

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

repkin*
hodnocení

0x

tak záleží co konkrétně chcete, spousta použitých originál dílů se dá koupit na vrakovištích/aukro/bazos/sbazar. Nové díly nakupuji na skoda-dily.cz, filtry budu brát z autofiltr.cz pár věci, co jsem potřeboval jsem našel i na autodily-skoda-2r.cz. Je to na každém co kde a od koho koupí. Každopádně je spousta eshopů ale většinou přímo v servisu se dá domluvit, že Vám ten díl seženou přímo od výrobce možná ještě levněji. Ušetříte tak třeba i na poštovném a přijde to někdy i rychleji jak poštou.

hodnocení

0x

Já nakupuju na cc-autodily.cz/... Bez problémů, dodací lhůty 1 den (je-li skladem). Měl jsem 1 reklamaci, vyřízeno zasláním nového dílu a zařízením dopravy reklamovaného zpět. Žádnou dopravu jsem neplatil. Mohu jen doporučit.

hodnocení

0x

Zkuste HASPO - Praha Chodov. Mají díly na spoustu typů aut a dobré ceny.

marcelikch
hodnocení

0x

Já jsem zatím kupoval světlomety a zpětná zrcátka na pietro-eshop.cz/... Mají tam sice neoriginální, ale kvalitní zboží. Mám starší auto a nevyplatí se mi kupovat originál drahé díly. Takže to třeba taky zkus tady.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]