Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak silnou baterku koupit do auta

Od: ujendys* odpovědí: 11 změna:

auto má motor 1.6 benzin jak silná autobaterie stačí koupit?

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

já říkám změř kastlík a dej tam tu nejsilnější co se ti tam vejde a co ti kapsa dovolí v zimě to oceníš osobně bych menší jak 62ku nedával měl sem v oplu týdle motorizace 72ku a jen sem si chrochtal ani sem o ní nevěděl,tátovi sem do 1,6ky feldy nacpal taky 62ku a taky pohoda on moc nejezdí, no a poslední příklad pořídil sem přítelkyni oktu v 1,6ce v plný ráně a byla tam 44ka nová je to 2 roky a zatim drží ale při prvním problému poletí a dám osvědčenou 72ku

:), :)

;), ;)

hahahha
No jen si dej bacha aby ti to altik stihnul dobijet. Ja mam v fefe 44 a v pohode. Kdyz jsem chtel "varta silver upo mega hrubou" cim vic ah tim lip... Tak se na me divali jak na blbce. To bylo ale uz pred lety. Takze v tomto pripade neplati cim vic tim lip... Bacha na to!
Co se vybije při startování, to se dobije po cestě, bez ohledu na kapacitu baterie.
Vyšší kapacita = vyšší proud = větší tvrdost, v zimě k nezaplacení
martinhajek*
Koukali na tebe jako na blbce a opravdu pouze blbec by si dal do feldy calciový akumulátor, který potřebuje aspoň 14,6V...
moto*

Tak pod to se podepisuji. Tedy pod dabla, nevím jak se mi zařadilo.

repkin*
hodnocení

0x

Jakou tam máte teď? Co na to výrobce v návodu k vozidlu? To samé by jste zjistil/a, kdyby jste hledal/a např. zde :

autobaterie-pema.cz/...

doplněno 19.08.14 11:54:

Možná i víc, než jen 60 :)

doplněno 19.08.14 12:29:

Já bych řekl, zeptejte se na to v prodejně autobaterií a oni Vám odborně poradí a doporučí to pokud možno nejlepší.

buss
hodnocení

0x

Kupte to, co říkal výrobce, aut co uvádíte je kopa.

stonek*
hodnocení

0x

Stačí koupit baterie silná 55Ah, v extrémním případě si dovedu představit fungování i s baterií 45Ah.

Tak já mám ten extrém už 6let 44Ah akuma a točí jak vzteklá :) jinak ta 55 je ideál 72 je zbytečná investice(trvanlivost mají stejnou)

martinhajek*
hodnocení

0x
Běžná kapacita pro benzínovou šestnáctistovku je 55Ah. A víc.

hodnocení

0x

Já mám v osmnásticstovce 55Ah baterii,předchozí taky 55 vydržela jen mně 4 roky (od koupě!) ,a kdoví jak dlouho tam byla předtím. Odešla vlastně vloni kdy mi po nehodě auto leželo na boku asi 3 hodiny,tím pádem i baterie (část článků byla na suchu!) a vydržela by déle ale pro jistou jsem ji na zimu vyměnil.Celou dobu i v největších mrazech točila jako vzteklá!DP výrobce mého auta je 50Ah baterie!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]