Nejste přihlášen/a.
auto má motor 1.6 benzin jak silná autobaterie stačí koupit?
já říkám změř kastlík a dej tam tu nejsilnější co se ti tam vejde a co ti kapsa dovolí v zimě to oceníš osobně bych menší jak 62ku nedával měl sem v oplu týdle motorizace 72ku a jen sem si chrochtal ani sem o ní nevěděl,tátovi sem do 1,6ky feldy nacpal taky 62ku a taky pohoda on moc nejezdí, no a poslední příklad pořídil sem přítelkyni oktu v 1,6ce v plný ráně a byla tam 44ka nová je to 2 roky a zatim drží ale při prvním problému poletí a dám osvědčenou 72ku
,
,
Jakou tam máte teď? Co na to výrobce v návodu k vozidlu? To samé by jste zjistil/a, kdyby jste hledal/a např. zde :
doplněno 19.08.14 11:54:Možná i víc, než jen 60
Já bych řekl, zeptejte se na to v prodejně autobaterií a oni Vám odborně poradí a doporučí to pokud možno nejlepší.
Já mám v osmnásticstovce 55Ah baterii,předchozí taky 55 vydržela jen mně 4 roky (od koupě!) ,a kdoví jak dlouho tam byla předtím. Odešla vlastně vloni kdy mi po nehodě auto leželo na boku asi 3 hodiny,tím pádem i baterie (část článků byla na suchu!) a vydržela by déle ale pro jistou jsem ji na zimu vyměnil.Celou dobu i v největších mrazech točila jako vzteklá!DP výrobce mého auta je 50Ah baterie!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.