Nejste přihlášen/a.
Zdravím, na favoritu 1988 mám následující problém. Zřejmě mám poruchu v dobíjení, protože nesvítila kontrolka dobíjení, ale žárovka je OK. Po ujetí určité vzdálenosti se během chodu motoru vybíjela baterka ve spínačích poklesl jas žárovek a autorádio žačalo problikávat, jakmile jsem zhasnul světla autorádio hrálo normálně. Scénář s autorádiem se opakoval i při zapnutí větráku nebo stěračů.
odpoj kablík od kontrolky a napoj na kostru vozu otoč klíčkem a pokud se kontrolka rozsvítí bude problém v krátkých uhlících a vyjetých sběracích kroužcích
altík vyndáš rozebereš očistíš vymeješ si ložiska dáš novou vazelínu poté necháš stáhnout sběrací kroužky či si je stáhneš sám dáš nový uhlíky vše složíš a zas máš léta pokoj nebo koupíš novej altík
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.