Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,koupil sem automobil,původní majitel odhlásil auto na moje jméno,auto jsem zatím přihlásit nebyl,ale rozhodl jsem se že ho přihlásí přítelkyně na svoje jméno,jak nyní postupovat když chci aby si auto přihlásila přítelkyně na sebe a moje jméno je již v TP v odhlášce?Děkuji za rady
Zdravím dojedete na STK na evidenční kontrolu popřípadě celou STK pokud auto nemá která bude psána na přítelkyni potom na magistrát s veškerýma dolady a hlavně pojištění a vyplníte formulář a rovnou přepíšete na přítelkyni připravte si peníze 800,.převod 200-300,-evidenčka plus pokud není zaplacena Ekodaň tak dle normy a roku výroby toť asi vše
Dobrý den, podobný dotaz se tu řeší minimálně 2x za měsíc, třeba zde. Zkuste trochu zapátrat v historii.
Pro přihlášení Vám chybí evidenční prohlídka (na jméno přítelkyně) a plná moc od Vás pro přítelkyni (eventuelně kupní smlouva mezi vámi a přítelkyní).
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.