Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ztráta chladící kapaliny Škoda Fabia 1.9 Tdi

Od: adys741 odpovědí: 4 změna:

Dobrý den, mám vůz Škoda Fabia 1.9 Tdi 74 kw, r.v.2004. Při jízdě po dálnici respektive když jedu delší trasu ve vyších otáčkách, se mi ztráci voda. Pod motorem mám kryty, ale i pře to lze vidět že to odněkud teče. Podotýkám, že motor se nikdy ještě nepřehřál (Pokaždé když počítač zahlásí, že není voda doleju.) V servise mi chytrák řekl, že je to vodní pumpa na stoprocent,ale po výměne rozvodu včetně vodní pumpy problém stále pokračuje. Nemá někdo nějakou zkušenost? Díky ;)

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hujer123*
hodnocení

1x

Jediné, co můžu poradit je sundat kryty a hledat odkud to teče. Může to být z prasklé hadice, z chladiče, z termostatu, radiátoru topení. Jestli vidíte, že to teče odněkud, tak to alespoň popište nebo lépe vyfoťte. V tuto chvíli vám lze poradit, že to teče z chladícího okruhu.

trtr

Zdravím je to třeba prohlédnout, může to být spousta věcí, např. i protimrazová zátka, která prolíná.

adys741
Jde videt pouze poteceny motor zespodu,ale presne misto jsem nenasel,jak jsem psal,v servise mi rekl ze vodni pumpa a nic :( Pokusim se to nafotit.

jabraka*
hodnocení

0x

Nejen netěsnosti ven,ale také do motoru existují.Pokud netěsní těsnění pod hlavou,kudy se chladí kanály v hlavě,může se voda dostávat do motoru,nebo do klikovky a oleje.Pak se to pozná buď na emulgování oleje,nebo také pára ve výfuku.

JABRAKA

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]