Nejste přihlášen/a.
Zdravím měnil jsem na civiku 1.4 16v 66kw 1996 5d palivový filtr, a na hoře u šroubku jsou 2 těsnící podložky a přes ně mi z tama uplně stříká benzín, je to všechno utahlé dobře a udělanné jak má být, snad neví nekdo čím to přetěsnit?
já to dělám takto pokud se zničí spony na origo benzínových hadicích ty sou většinou plastové tak je ustřihnu a přes ty hadičky převlíknou gumovou benzínovou hadici a stáhnu to železnou šroubovací sponou,druhá strana hadice navlíct na samotný filtr a opět stáhnout sponou a je klid
Aha, tak pokud je tam ten super konektor pro rychlou montáž a demontáž, který odešel či netěsní, tak jedině tak jak píše dabel. Ovšem, hadička musí být správného průměru (raději těsnější) a musí mít alespoň na dvě šířky spony přesah. Zničíte tím také originální přípoj, takže pouze když víte co děláte.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.