Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zkušenosti S BMW 320d

Od: jack* odpovědí: 4 změna:

Dobrý den, než začneme diskutovat omezte komentáře typu kup si Favorita, ten je nezničitelný. Právě jsem prodal auto, konkrétně vw passat, a přemýšlím nad druhým autem. Původně jsem chtěl Passata B5.5 jenže ty hliníkové nápravy :/ A zaujalo mě BMW. Co si myslíte o modelu 320d? Chtěl bych ho v dieslu, obsah 1.9, manuální přvodovka. Jsou tyto auta poruchová? Mají nějaká slabá místa? V této značce se opravdu nevyznám. Strop je 2500€ A auto hlavně z německa, mám možnost si pro něho jet- známý umí plynule německy.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ijuxuv
hodnocení

3x

Pokuď je strop 2500€ na BMW 320d a budeš s tím chtít normálně jezdit, tak si fakt asi kup raději toho favorita.

To je jako koupit salám za 39Kč za 1kg a myslet si, jak si na něm večer pochutnáš.

Dá se koupit levná a kvalitní ojetina, jenže k takovému autu je třeba se dostat dříve, než to udělají bazarníci či různí překupníci. Proto šance, že za tyhle peníze koupíš dobrý kousek bez dalších investic, je malá.

kubaaa*
hodnocení

2x
Pokud jde o E46 320d, tak za ty penize bych o nem ani neuvazoval, bude to vrak, a to i v Nemecku! Jinak jizda je diametralne odlisna od passata. Passat je lod. Je pohodlny a obrovsky. BMW je mensi, ale rizeni je presnejsi, kam volant tak kola a naopak. Spojka je tuzsi, plyn take, razeni je kratke a velmi presne. Celkove je jizda v BMW vetsi zazitek. Jinak BMW 320d pouze ve 110kW verzi, 100kW se vyhnout obloukem. Pripadne kouknout i na 330d, zere skoro stejne jako 320d, ale sestivalec nabizi opravdu kralovske svezeni. Kazdopadne, jak uz jsem psal, 2500 € je ta nejspodnejsi hranice a obe auta budou vyzadovat nemale investice, aby byla provozuschopna!

listopadova*
hodnocení

0x

Nějaká zkušenost tady tipcars.com/... tipcars.com/...

machr*
hodnocení

0x

Za tu cenu opravdu nekoupíš nic dobrého raději si sežeň zachovalou bmw e36 318tds (za 5000 uděláš přední nápravu necháš si za 3000 udělat repas čerpadla a nic tě nepřekvapí kromě rzi jak už bmw bývá) pro to že za tuhle cenu e46 bude jen kasička do které budeš pořád dávat

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]