Nejste přihlášen/a.
Ahoj, nevíte někdo, když v nákladáku jezdím na kotoučkový tachograf co mi brání po vyčerpané denní době řízení (9h, nebo 10h), abych ten kotouček zahodil a dal tam nový a mohl jet dále, bez denního odpočinku? Napadlo mě jen, že by bylo divné to, že jsem se najednou ocitl někde jindě, že by ta trasa neměla návaznost, ale nevím jestli by to policistům vadilo. Díky za příspěvky
zahodit ho sice můžeš,ale ty kotouče na sebe musí navazovat.Nechodíš na školení řidičů,neznáš Aetr. Co zaměstnavatel tomu to je jedno,zřejmě dobrá firma a neví jaké jsou postihy při kontrole.
A na školení nechodíš?Co kilometry ty stočíš zpátky?Na odpočinek si uděláš čárku na kolečko kružítkem?A nevíš že musíš mět (nó dělám chytrého a už taky nevím kolik) asi25 koleček zpátky
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.