Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Autoskola

Od: tazatelka1 odpovědí: 3 změna:
Ahoj vsichni,
sla jsem si osobne podat prihlasku do AS spolecne se zdravotnim posudkem a ten majitel si ho pak schoval. Problem je v tom,ze chci na jinou autoskolu a nevim jak ho ziskat zpatky. Navic ten majitel je nesympaticky, uz z prvniho setkani jsem vyvodila, ze je to clovek nic moc-smal se memu jmenu pred vsemi zaky a vubec mi nedal moznost vybrat si cas teorie a oznamil mi ze musim prijit v 6 rano. Poradite neco?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

sargo*
hodnocení

2x

Prostě si o něj říct - on vás nepokouše, fakt :) Může to být nepříjemné, ale berte to jako trénink pro všechny další podobné situace... to se neztratí ;) Pokud se bude pídit po důvodech, prostě mu řeknete, že vám to zde časově nevyhovuje. Je to váš dokument, nenechte se odbýt. :)

tlapka*
hodnocení

1x

Sám od sebe vám ho nevrátí, prostě ho o něj budete muset požádat. Platila jste už kurz? Jestli ne, je to jednodušší.

Po důvodech mu nic moc není, kdyby se ptal, můžete mu na rovinu říct, že jste nebyla spokojená - pokud si na to netroufnete, můžete si vymyslet cokoli, od nevyhovujícího času po odjezd do zahraničí. Třeba, že prostě teď autoškolu dělat nebudete - ideálně z finančních důvodů, aby neměl důvod vás lanařit zpátky. :D

lmgify
hodnocení

0x

Už jsi dostala knížečku se seznamem jízd? Jestli ano a nějakou formu výuky byť i teorie jsi absolvovala, tak musíš požádat o doklad absolvovaných hodin - zákon. Jestli jsi ještě žádnou výuku nezačala a nemáš ani knížečku žáka autoškoly, tak mu normálně řekni, že jsi si to rozmyslela, ať ti přihlášku vrátí. Jestli jsi to už zaplatila, tak asi budeš muset postuppovat stejně jako už u případu, že jsi absolvovala nějakou výuku, protože jsi už formálně žákem školy (on tě musí podle zákona nahlásit na obecním úřadu, že jsi se přihlásila do kurzu, protože se sleduje celková délka tvojeho kurzu).

Jestli ti to nebude chtít vydat, tak mu prostě oznam, že se jdeš poradit na odbor dopravy městského úřadu. ;) To by ho mělo rozhoupat začít něco dělat.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]