Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Studené starty

Od: punker* odpovědí: 2 změna:

Ahoj. Mám opel astra 1.6 8v 55kw r.v.98 a když startuju studený motor tak v něm mlátí a nechce chytnout...ale mlátí v něm jen když má snahu chytnout...například prní pokus o start.. snaží se chytnout,mlátí v něm,ale v chodu se neudrží...druhý pokus startér motorem točí,ale motor nemá snahu chytnout ani v něm nemlátí. Nevíte čím to může být? Ještě mám divný volnoběh,jak za studena,tak za tepla,může to s tím souviset? za tepla startuje pěkně.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

erikch*
hodnocení

0x
Viděl bych problém v přívodu paliva(volnobeh popřípadě i krokový motorek),začít výměnou paliv.filtru a postupné zkontrolovat vstrik do jednotlivých válců...motor se prosté jakoby "hada"...
doplněno 14.08.14 17:15: ...je tam prosté nějaký problem-bud palivo nebo zapalování...-zkousel jsi svíčky jednu podruhé jak bázi jiskru,jakmoc jsou a nejsou mmokré atd...ještě i (třeba nové)kabely u startování lehce oros rozprasovacem s vodou a pokud se bude v oparu. vlhkosti jiskrit,jsou kabely(i nové) k.o...zkratka postupné jedno po druhem...
punker*
hodnocení

Palivovej filtr,svíčky,zapalovací kabely mám nový,krokový motorek funguje správně,klapka pročištěná...vstřik to má jen jeden a když sem měl sundaný sání abych viděl do klapky a nastartovanej motor,tak se mi zdálo že v klapce je dost mokro (hodně paliva,ale možná to tak má být,to netuším.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]