Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Doplňování emisního údaje?

Od: machr* odpovědí: 4 změna:

Je lepší kontaktovat Dekru a.s nebo výrobce popřípadě zástupce v Čr (Ing.Novosad)? Jaká je cena? Ve starém tp tento údaj byl. Potvrzení od smluvního partnera Dekry o směrnici EHS/ES mi neprošlo (dvě kulatý razítka je pro úředníka málo). Výpis ze starého TP je nazajímá originál jim tam někde leží řešit to nechtějí mám se snažit já (doslova mi to neřekla) automobil je:
Peugeot 106 1.1 1994

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

trtr
hodnocení

0x

Zdravím, chce to více přitlačit na úřad, jinak bude platit majlant jen za výjádření Dekry, kde to také není jednoduché. Chtěl bych vedoucího odboru, že udělali chybu a ať to napraví.

machr*
hodnocení

Na úřad jsem se chystal zase zítra ale přešlo mně to pro to zjišťuju jak jim vijít vstříct a přinést co chtějí i když mám vše potřebné.Právě vedoucí u toho byla také a stála za tím co mi řekla úřednice. Hold drží při sobě a já jsem za debila a vijít vstříc nejdou .Slyšel jsem něco o 1200,- za vyjádření dekry ale chtěl jsem aby se ozval někdo kdo už to řešil bohužel. Jinak unás ve městě se nedodržuje vůbec nic a akorát si tam zjednodušují práci ani malý techničáky vám tu nikdo nestříhne :D

trtr

Zdravím, no neřešil jsem to, ale Dekra Vám zadarmo nic nedá a taky jsou problémy. Navíc není jistota, že jim to bude stačit. Zavoval bych si do prahy a postěžoval na centrále, ať si to tam srovnají, že okolní příbuzní toto řeší bez problému.

erikch*
...jediný co na tu bandu úředníku platí je hrozba medializace-a tim možné ohroženi jejich pracovnich pozic referentu...oni moc dobré vědí ze by to tam měli doplnit,tím spis ze ten údaj již jednou v předchozím TP byl...jenže proč když vy si to můžete zaplatit...? O ničem jiném to není...takže normálně natvrdo jako ze videozáznam(ten můžete i když se to druhé straně nebude líbit,jste totiž primy účastník) a jedem hned oslovují redakce publicistiky atd...ne výhružné ale asertivne...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]