Nejste přihlášen/a.
Tady: multimoto.cz/...
nebo tady: skutry-malsice.cz/...
špatně se to tam ale hledá, je lepší zavolat
Zkuste si tam zavolat. Prodávají většinou univerzální karburátory které se dají použít i u jiných modelů.
Jinak jsem četl váš dotaz v jiném vlákně, možná bych doporučil zkontrolovat sytič. Tento konkretní model sice neznám, karburátory tam ale bývají na jedno brdo.
Tady je o tom článek: scootland.cz/...
Obecně se karburátor sám od sebe nepokazí, občas se jen znečistí a ucpou trysky. Takže můžete koupit nový a problém může být i jinde.
No, tak se na to tak divam a bohuzel ano, nekdy volnobeh drzi (obcas ze zacatku, jak se tomu chce) a jinak musim drzet plyn, jinak proste nechytne, bohuzel ctu ze po nastratovani a pridani plynu to ma zdechnout, ale to né. Kdyz to po dlouhe dobe samo chytne tak pridam plyn a chce mi to odjet :D Jinak bavil jsem se s kamaradem a delalomu to samé, jakoze najednou zpomalováni a kdyz zastavil, tak to chciplo-nemel uz benzin. Jenze ja mam zrovna ted pul nadrze. Daval jsem to jednomu opravari a ten rikal, ze vsechno vyčistil a mysli si, ze to je karbec. Nemohl na neco zapomenout? ze by se benzin nejak spatne dostaval?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.