Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Lancia Kappa 2,0 20v 107kw

Od: larek852* odpovědí: 4 změna:

Zdraví, rozpadla se mi koule na řadící páce, nejde koupit ani v originálu. Může mi někdo poradit co tam dát?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

erikch*
hodnocení

0x
Kouli myslis to co "drzis v ruce" nebo koule jako uložení k řadicí tyči...? Pokud první není nic jednoduššího než koupit jakýkoli univerzální původní je tam nalisovana tudíž jde dolu,maximálně tam muže byt jistící "cervik" něco jako v klice u dveří...

aroff
hodnocení

0x

No nemyslím, že bude pasovat jakákoli universální hlavice.

Určitě tam máš na zpátečku kroužek a tak bude potřeba hlavice určená pro řadící páky s tímto kroužkem. Cena takových hlavic (solidních) bývá cca od 250-300, ale jsou taky i podstatně dražší.

erikch*

jistící kroužek zpátečky(stejně jako Opel,Peugeot a x dalších) nemá na samotnou hlavici řadící páky vliv...ten jistící kroužek(de facto táhlo aretace možnosti pohybupáky a táhel...) je nedílnou součístí řadící páky-právě narozdíl od hlavice...už jsem x aut takhle reálně řešil-proto to píšu...takže nebát se použít sílu(nalisováno)samozřejmě ale po kontrole "červíčku",zda tam náhodou není...

aroff

Zase plácáš hovadiny co. Sám jsem sem na své 166 (mladším klonu Kappy) dával hlavici tak vím co je potřeba pokud je tam kroužek. Pokud tedy někomu záleží aby to k něčemu vypadalo a bylo to pohodlné do ruky při řazení zptečky.

Lancia Kappa 2,0 20v 107kw

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]