Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Renault megane break 2002

Od: kuba7255® odpovědí: 1 změna:

Zdravím mám menší problém.. mam auto renault megane 59kw 2002 když auto nastartuji asi po 30 vteřinách se mi samo zamče aniž bych něco máčnknul mám ho asi půl roku a až dnes to začlo dělat.. nevíte čím to může být a ještě svítí mi furt kontrolka servis.. airbagy a abs občas se rozsvítí stačí si nechat vymazat řídící jednostku popřípadě jak to opravit své pomací vše děkuji

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

milan23*
hodnocení

3x
Jestli samo zamče znamená samo zamkne, tak to je u francouzských aut běžné.Pod tlačítkem výstrahy je tlačítko se symbolem otevřených dveří- to stačí několik vteřin podržet a funkce se vypne.
Ta hlášení na přístrojovce si nechte projít diagnostikou,ta Vám řekne víc.Možná bude opravdu jen stačit smazat paměť ŘJ.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]