Nejste přihlášen/a.
Zdravím mám menší problém.. mam auto renault megane 59kw 2002 když auto nastartuji asi po 30 vteřinách se mi samo zamče aniž bych něco máčnknul mám ho asi půl roku a až dnes to začlo dělat.. nevíte čím to může být a ještě svítí mi furt kontrolka servis.. airbagy a abs občas se rozsvítí stačí si nechat vymazat řídící jednostku popřípadě jak to opravit své pomací vše děkuji
1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení
milan23*
3x
Jestli samo zamče znamená samo zamkne, tak to je u francouzských aut běžné.Pod tlačítkem výstrahy je tlačítko se symbolem otevřených dveří- to stačí několik vteřin podržet a funkce se vypne.
Ta hlášení na přístrojovce si nechte projít diagnostikou,ta Vám řekne víc.Možná bude opravdu jen stačit smazat paměť ŘJ.
Ta hlášení na přístrojovce si nechte projít diagnostikou,ta Vám řekne víc.Možná bude opravdu jen stačit smazat paměť ŘJ.
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]