Nejste přihlášen/a.
Zdravím , odešla mi spojka. Auto jsem odtáhl vedle a bylo mi řečeno , že bude lepší když vyměníme komplet. Pán mi řekl za jakou cenu je schopen které sady sehnat tak sem rekl ze se zkusím poptat známých a sehnat sám. Doporučoval mi spojku LUK 7tisíc a nebo Valeo 3,6tisíc. Když sem koukal na netu zbozi.cz/... na tenhle šop tak sou ty ceny někde jinde. Opravdu mužou mít obchodníci tak přehnaný marže nebo to je nějaká napodobenina?
A ještě nevíte někdo kolik si tak muže říct za práci , respektive jak je to časově náročný?
Díky moc
A co tam máš za motorizaci? je to HDí nebo 2,0i 16V? Jj už jsem přečetl odpo na motorizaci!
Osobně na 1,816V mám spojku za 3,500 LuK a známemu jsem do auta dával Valeo za 3600,- šlo o celý set-lamela ,ložisko a přítlačný kotoruč,u Valea ještě středicí trn!. Takže se 7000 možná ,ale i s prací!Jinak PSA do citroena dává v prvomontáži údajně Valeo nevím jak do Půgů ale asi taky
Mně jakožto neautomechanikovi na zmíněném motoru navíc v autě s hydreopneumatikou a plynem (Xantie) jsem to dělal cca8hodin,na parkingu!Takže profík v dílně možná i 2?hodiny? Nevím je to odhad!
Předně nejsem odborník, ale toto jsem řešil taky a náš automechanik mě připravoval na podobnou cenu. Přesto, že říkal, že se mění celá spojka, tak nakonec měnil jen ložisko. Údajně zbytek spojky byl v prfetním stavu, ale přesto za práci jsem zaplatil něco kolem 4k. Asi to bude opravdu docela pracné, protože spojka je pochopitelně mezi motorem a převodovkou, to znamená docela slušnou rozborku a sborku.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.