Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Uvolnena kola felicie

Od: stread odpovědí: 13 změna:
Dobry den prosim poradte mi v servisu mi rekly ze je auto v poradku ale bohuzel neni, vibrace pri jizde vibruje mi cele auto geometrie hotova, pneu nove. Zjistil jsem kdyz chytnu kolo tak je lehce uvolnene delaj mi to 3 kola srouby utahnute.

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

meart*
hodnocení

0x
Nemate uz loziska po smrti? Zkuste dotahnout naboje
stread
hodnocení

Naboje mi dotahnul v servise oba zadni ale nic se nezmenilo.
meart*
Mate origo kola na feldu? Menili vam je?

jmhad*
hodnocení

0x

Nějaká vůle v ložisku musí být.Vibraci zpravidla dělá špatné vyvážení,nestejnoměrně sjeté gumy po obvodu / dá se zjistit měřičem hloubky dezénu/, nepatrná boule v kordu /zejména u polských pneu/ a někdy víc nahuštěné pneu na našich IA silnicích

meart*
Tazatel pise ze ma kolo uvolnene to s nevyvazenim nema nic spolecneho. Me se "viklalo" leve zadni a mel jsem povoleny naboj o 3 otacky... Neni mi ale jasny jak je to mozny, kdyz tam byla korunova matka a zavlacka...
stread
hodnocení

Ano kola mam original auto mam 4roky dily rekl bych puvodni a najeto pres 200 tisic jestli to pomuze.
stread
hodnocení

S pneu to nema nic spolecneho protoze mam 2 tydny stare a dela to porad jako u starejch pneu
meart*
Ta kola maji vuli horizontalne i vertikalne? Pri rozjezdu nebo prudsim brzdeni drzi auto stopu bez korekce volantem? Kdyz date auto na hever a zkusite predni kolo jakoby prizvednout pohne se smerem nahoru? To by mohlo byt vymackane horni ulozeni tlumicu. Prekontrolujte rejdove cepy. Pri jizde krom vibraci ozyva se i klepani nebo lupani nebo i nejaky jiny zvuk?
stread
hodnocení

Auto stopu drzi. Pri jizde se nic neoziva jen kdyz zacnu couvat tak v tom lupne s kdyz zabrzdim tak zas ale pri jizde dopredu nic a vibruje to kolem 90kmh vcera jsem mel za autem vozik a to vibrovalo porad at se jelo 10 nebo 90 hned jak dorazim domu tak se mrknu na ty tlumice. Kolo se hejbe kdyz si kleknu ke kolu polozim na nej zvrchu ruce a tlacim smerem dovnitr tak je znat ze tam neni napevno

petan86*
hodnocení

0x
typoval bych to a loziska, zkus auto zvednout heverem a rukou roztocit kolo, mel by jit slyset takovy valivy zvuk trochu, taky jsem mel lozisko v cudu jenze nebyl cas to menit a postupne to tak vibrovalo a rezonovalo ze neslo slyset ani radio.
.
stread
hodnocení

Kdyz roztocim kolo tak je slyset jen jak kdyz se neco o sebe tre jinak nic ani pri jizde
meart*
To je v poradku to trou desticky. Loziska by za jizdy hucely. Me to taky lupe presne jako vam a to jsou spodni cepy na ramenech. Budu menit cela ramena. Kouknete na ty cepy. A ulozeni tlumice poznate jenkdyz je sundate dolu byva v haji to lozisko a vymackana ta guma co tam je. Dejte to na hever zakyvejte tim kolem a pokud se bude jakoby vinglat i s tlumicem tak to bude urcite to ulozeni... Pokud je puvodni tak je to na 100%. Ale nejsem si jistej jestli se tim vyresi ty vibrace kor na zadku

humbucker*
hodnocení

0x

Ahoj. Jestli není spolehnutí na servisy a po jejich práci to takhle zlobí, zajel bych s tím na STK to potrápit na ty trápící plotny. Ty už ukáží, kde je potíž a kdo co udělal špatně.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]