Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Renault scenic 1.6 nejde tachometr

Od: ujendys* odpovědí: 3 změna:

ručička na tachometru je za jízdy na nule jen jednou se za jízdy probrala a zdá se že ukazovala dobře,čím to může být?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

erikch*
hodnocení

0x
Kontakt nebo primo snímač na altiku...
doplněno 08.08.14 08:43: To je dobrý...:) samozřejmé bez proudu nepojedete...nemluvě o nefunkci čehokoli...

ujendys*
hodnocení

když už píšete o altíku,zjistil jsem že mi tam uplně chybí řemen,ale zjistil jsem to až když auto nechtělo jet

trtr

Zdravím, *modla* *smich*, tak asi bude třeba zkontrolovat příčinu poruchy řemene (buď starý nebo se zablokovala kladka) a dále je třeba zjistit poškozený ostatních dílů. Pokud bude vše ok, tak dejte nový řemen, ihned dobijte akumulátor, neboť se musel úplně vybít a otáčkoměr by měl zase fungovat, resp. rychloměr, i když nevím, kde se bere jednotka signál o rychlosti vozu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]