Nejste přihlášen/a.
Můj fichtl se mi už po krátké době hodně zahřeje a pak netáhne, nevím čím to je a když zařadím za 3 tak klesaj rychle otáčky i když jedu z kopce nevíte jak to vyřešit?
Předem děkuji za odpověď
Může být zakarbonovaná hlava válce - sundat, kdyžtak vyčistit. Možná už jsou v háji kroužky a motor nemá kompresi. Špatně nastavený předstih/odtrh, moc chudá směs, málo oleje v benzínu. Osobně dávám do dvoutaktu 1:25 plnou syntetiku motul a nemám problém - syntetika nezpůsobuje zakarbonování jako šmejd M2T a mazivost je o řád jinde. Taky nekouří. Můžeš taky zkusit zkontrolovat/vyčistit/vyměnit svíčku.
olejem to nebude, protože mi kape z výfuku, tak jsem sundal hlavu, vyčistil ji, vyčistil i výfuk ale přestalo to úplně házet jiskru a sem tam něco klepne v motoru, hejbání s kladívkem nepomohlo a s fajfkou problém není.
nevíte co mam dělat?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.