Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Povinný ručení je vyšší

Od: ujendys* odpovědí: 5 změna:

pojistil jsem si novou ojetinu ale pojistka se mi zdá docela vysoká z pojištovny mi to vysvětlila tím že vlastník auta a pojistník auta není jeden a též člověk protože já nechci dělat přepis

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

A Váš dotaz?

hodnocení

0x

Tak jděte do jiné pojištovny..

já vyjednávám pro syna levnější pojištění na Punto, a nabídky jsou od 2500 do 4000, ale mám i za 1800Kč, když jsem sdělil, že je to moc drahé..

buss
hodnocení

0x

Není je jedna pojišťovna, co to má společnho s přepisem? Vy jezdíte na jiného zaregistrovaného?

meart*
hodnocení

0x

to nema na vysi pojistneho vliv baba akorat zkousi... ja platil na fefe 2500/rok pak zvedli o 500 pak o dalsich 500 pak zas a vymloüvy ze davaji na hasice atd atd ale ono je to uplne jinak :D:D smlouvu jsem v danem terminu zrusil, u jine poj. udelal novou a platim nejakych 2200/rok. Zalezi taky na bonusech, lokalite, atd

Hodne zdaru uuh

erikch*
...pojistit Vase auto mohu i já ačkoli spolu nemáme žádný vztah a stejné tak nemám vztah k vašemu autu...a i tak. bude vše v souladu se zákony(ty jsou totiž nad smluvními podmínkami pojišťoven)...takže jak zde správné psano-oslovte všechny pojišťovny a smlouvejte-vy davate peníze jim,takže vy si vybirate- ne oni...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]