Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Prasklé čelní sklo

Od: jyri* odpovědí: 4 změna:

ahoj lidi chtěl jsem se zeptat koupil jsem nedávno fabii bouranou na přední část kapota skočila do čelního skla kde poškodila oba spodní rohy čelního skla jsou prasklé a rozdrolené chtěl jsem se zeptat automobil jsem si opravil ale v lednu mě čeká technická tak sem se chtěl včas zeptat projdu tím technickou nebo ne? někdo říká že když to není ve výhledu tak že bez problému a někdo zase říká že neprojdu jak to tedy je díky predem za odpověd popr zítra dodám foto

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Pokud to leze do stírané plochy, i když je to mimo zorné pole, pak je to bez šance. Jinak tak 50:50, záleží na technikovi na STK. Někdo prudí, aby upadla nějaká stovka na podlahu, někdo je zásadový, někdo je ochotný diskutovat. Ale dle popisu (drolí se to) si nedovedu představit, že by to někdo přes technickou pustil. Opravitelný to podle mě není, poněvadž to poleze do kraje skla.

hodnocení

0x

Stále jsou inzeráty ne bezplatnou výměnu předního skla (na pojišťovnu). Jak to dělají, nevím.

hodnocení

0x

Technickou bys neměl vůbec projít! max na 30 dnů! pkd se již sklo "drolí" auto je nezpůsobilé provozu.Prasklina se opravuje do 15cm délky!

za poslední dva roky jsem 2x měnil čelní sklo-dělala to firma Autogasautosklo,po tlf domluvě přijeli sklo vyměnili,s pojištovnou jsem vůbec nic neřešil-vše udělali za mne!

PS jediné co je u mne jiné-mám k PR připojištění skel auta na 5000,- (mám jedno z nejlevnějších skel na daný model,samotné se dá i za 2500)

hodnocení

0x

Ahoj,

rozbitá část předního skla motorového vozidla nesmí být v zorném poli řidiče. Velikost praskliny upravuje vyhláška MDaS č. 341/2002 §36, písm. a) Citace: (3) Závadou podle odstavce 1 v zasklení vozidla je vždy a) prasklé nebo poškozené čelní sklo ve stírané ploše o velikosti větší než 20 mm. Zdravím...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]