Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kontrola před dovolenou

Od: honza123* odpovědí: 7 změna:

Chystáme se na dovolenou do Chorvatska autem. Má smysl dát auto na kontrolu do servisu, nebo stačí jen to co zvládnu laicky sám (olej, kapaliny, pneu,...)

doplněno 05.08.14 21:03:

omlouvám se,

Ford focus, r.v. 2003, najeto 130tis.km

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
auto? rocnik? neco jineho 10let stara kara a neco jineho 2roky stare auto:)

erikch*
hodnocení

0x
...klasika,Murphyho zákony...ale pokud se o auto starate celoročně není CAS dovolené ničím extra...samozřejmé provede vy sam kontrolu kapalin,podle zatíženi dofouknete pneu atd...no a drzte si palce at nenastane jakýkoli proble.m...já se připojují a uzijte si to...

hodnocení

0x

koukni na kapaliny ,dofoukej gumy,celonočně dobij baterii a jed já si sebou bral litrovku oleje kdyby něco náký základní nářadí a nabíječku autobaterií nakonec sem z toho nic nepotřeboval ale měl sem lepší pocit *smich*

hodnocení

0x

Já nevím,ale přijde mi to jaky byste o svém autě nic nevěděl-ano potom kontrola v servisu,pkd své auto znáte a pravidelně měnite kapaliny a další tak není třeba!Alespoň já to tak vidím a to bude mé letos plnoleté (za 2 měsíce)

au1
hodnocení

0x

klasika, já minulej týden najezdil 2000km z Brna do Chorvatska se 17 let starým autem, zčekl jsem olej, vzal litr sebou, nářadí, dofoukl gumy, a vyjel :) ono když se to auto udržuje a víš co je měněný a co by mohlo odejít, tak je to lepší než když na to roky dlabeš a pak jedeš do servisu na kontrolu

honza123*
hodnocení

o auto se starám. olej měním, kapaliny dolejvám, gumy dofukuji, baterku dobíjím, a 1 litr oleje vozím pořád. Já jenom, jestli stačí?

Vloni to Chorvatsko zvládlo. To bylo auto čerstvě po STK a to dávám do servisu ať mi to vyřídí a popř. co je třeba opraví. Teď jsem trochu na pochybách.

au1

nebál bych se toho :) podělat se to může 3km od baráku stejně jako 1000km od baráku, to neovlivníš

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]