Nejste přihlášen/a.
Koupit obyčejné stěrače v kauflandu za stovku nebo připlatit za značkové? Je v tom nějakej rozeznatelnej rozdíl?
Je ,rozdíl několika stovek!Alespoň já ten rozdíl, nevidím.Každoročně na zimu dávám nové ,zatím jsem se ani nesnažil origo (ty co montují v prvovýrobě-u mne asi Valelo) .Jinak jednou jsem koupil na aukru za asi 150,-+ poštovné bezramínkové-byla to super koupě,až na to že na autě na které to mělo přijít,to vůbec nebylo,dal jsem si je na služ.Tranďáka,tam byli roka a potom ještě další rok na dalším autě nežli bylo vidět opotřebení lišty!
od té doby, co jsem si zku... přední sklo, nekupuju stěrače. cca.3 roky. potřeboval jsem něco říznout flexou v motorovém prostoru a i když jsem to věděl, že může být průser, tak jsem odflákl zakrytí, proti možnému požkození př.skla a samozřejmě se zasekaly tečky odletující od kotouče. od té doby používám tekuté stěrače, protože všechny ostatní se na tom ničí během chvilky. čekám jen na to, až se rozhoupu pro nové. stejně je degradované za těch 14 let, ale to už to sklo bude stát jako celé auto
Koupil jsem ségře značkové ramínkové Boschky za 270/kus a vydržely stejně jako "značkové" Folsony za 75/kus.
doplněno 06.08.14 00:04:Vidím, že máme s Boškama stejné zkušenosti
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.