Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Cidlo teploty zlute mpi

Od: meart* odpovědí: 1 změna:

zdravim, spatne mi ukazuje budik teploty. Kdyz je motor zahraty na provoz teplotu tak je rucicka nekde kousicek nad 70. v kolonach atd kdy uz je citit horka voda (fridex) je rucicka kousek nad 90, tam i spina vetrak na chladici. Termostat je ok. Koupil jsem nove zlute cidlo co je v termostatu a moje puvodni je jakoby ve tvaru ploutve(na obrazku s modrym prouzkem) nove co jsem koupil je placate (na obrazku se zlutym krouzkem) Moje puvodni ma tesnici okrouzek a to nove ne. Jsou tato dve cidla zamenna nebo ne? v pripade ze ano co se pouzije jako tesneni? dosedaci plocha v termostatu ma konusovy tvar stejne tak na puvodnim cidle. Nove cidlo ma plochou dosedaci plochu takze v puvodni dire moc nesedi, ani netesni. Jak na to?

Diky za odpovedi

PS termostat neni puvodni menil jsem ho asi pred dvema lety, skrin termostatu s cidlem asi puvodni bude

Cidlo teploty zlute mpi
Cidlo teploty zlute mpi #2

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Měnil jsem to asi před 8 lety, tudíž si pamatuju už jen ty různý barvy a ten gejzír, páč to fakt netěsnilo. Za boha si nemůžu vzpomenout, jak jsem to dělal, ale tuším, že jsem ten o-kroužek ze starého termostatu přehazoval na nový a asi jo, poněvadž s holejma rukama na ulici člověk nic jinýho nevymyslí. Kdyžtak mě někdo opravte...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]