Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Startovací relé - jiný model

Od: michalll* odpovědí: 1 změna:

Zdravím,

Otázka spíše pro zkušenější motorkáře či čtyřkolkáře...

Odešlo mi na čínské čtyřkolce startovací relé neboli relé zapalování a chci se zeptat jestli ho lze vyměnit za jiný typ třeba z nějaké "hondy, yamahy atd" čtyřkolky nebo dokonce motorky a jestli jo, tak podle čeho poznat že je vhodné...Na originálním relé nejsou žádné informace, žádné číslo nic...

P.S: Objednávat originální Bashan čínské relé v žádném případě nechci ne kvůli ceně, která je normální (700-800kč) ale kvůli jeho kvalitě a výdrži...Protože na fórech jsem se dočetl že běžné vydrží 200km a podob...

Díky všem za radu a tip...

doplněno 05.05.09 16:48:

Ještě bych se chtěl zeptat jestli nevíte o nějakém vrakovišti motorek na severní Moravě nejlépe okres Vsetín, jestli něco takového vůbec je...Dík

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

slonbonjohn*
hodnocení

0x

Co jsem se dočetl na různých moto a quad forech, tak není problém dát z jakékoliv kolky nebo motorky. Asi by měli pasovat jen drátky a podle toho něco najít na vrakáči.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma výměna motoru cena

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]