Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, včera sem si byl nechat udělat geometrii. Vše šlo v pořádku já s klidem zaplatil a odjel. K mému zjištění v pozdější hodině když sem parkoval u nákupáku. Bylo zjištění,že jakmile stojím na místě nebo už je rychlost skoro nulová a zatáčim volantem ozývá se takové hnusné silné vrzání někde od nápravy asi. Otázka mam s tim zabejvat a nebo jet tam kde mi geo dělali s dokladem o zaplacení atd a říct jim svuj problém a požadovat nápravu jestli to způsobili oni? Děkuji
že to do geometrie nedělalo? tejden zpátky se dělaly nové tlumiče, včetně horního uložení a silentbloky. Včera jedu na geo a najednou to vrže
tak spíš skoč za těma kdo ti měnili ty tlumiče stalo se mi že sem měnil pružiny špatně to složil a vrzalo to jak svina
ono tam jde něco špatně složit? jediné, co mě zaskočilo byl doraz na tlumiči, který je označen šipkou. při montáži jsem tu pružinu na dosedacích plochách napatlal vazelínou raději
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.