Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Po Geometrii vrzání-reklamovat práci?

Od: alesd odpovědí: 10 změna:

Dobrý den, včera sem si byl nechat udělat geometrii. Vše šlo v pořádku já s klidem zaplatil a odjel. K mému zjištění v pozdější hodině když sem parkoval u nákupáku. Bylo zjištění,že jakmile stojím na místě nebo už je rychlost skoro nulová a zatáčim volantem ozývá se takové hnusné silné vrzání někde od nápravy asi. Otázka mam s tim zabejvat a nebo jet tam kde mi geo dělali s dokladem o zaplacení atd a říct jim svuj problém a požadovat nápravu jestli to způsobili oni? Děkuji

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Jestli geo byla jen sbíhavost, těžko by do tohoto zasáhli, takže od nich to nebude. Spíš drhne axiální ložisko v uložení tlumiče, to by se mělo plynule otáčet zároveň s řízením

hodnocení

0x

at ti někdo na místě točí volantem a ty si sáhni na přední pružinu jak ucítíš chvění či uvidíš že sebou pružina jakoby trhá tak je to ložisko uložení tlumiče jak psal kolega jinak pěkně dokážou vrzat i vyrezlý kulový čepy tyčky stabilizátoru

olaf71*
hodnocení

0x

při geometrii,kdy se seřizuje sbíhavost, se povolí matka na tyči řízení u čepu řízení a otáčením tyče, se nastaví.matka utáhne a hotovo. už kolikrát jsem se v tom hrabal a nikdy nic. je pravda,že všechno mažu a olejuju. rozhodně nic nedáš za to, když tam zajedeš a řekneš jim to.

alesd
hodnocení

že to do geometrie nedělalo? tejden zpátky se dělaly nové tlumiče, včetně horního uložení a silentbloky. Včera jedu na geo a najednou to vrže

tak spíš skoč za těma kdo ti měnili ty tlumiče stalo se mi že sem měnil pružiny špatně to složil a vrzalo to jak svina

olaf71*

ono tam jde něco špatně složit? jediné, co mě zaskočilo byl doraz na tlumiči, který je označen šipkou. při montáži jsem tu pružinu na dosedacích plochách napatlal vazelínou raději

de to špatně otočit u opla sem pootočil tu vrchní misku vůči tý spodní a už sem to viděl i na santa féčku od jistý doby než to rozeberu tak si to značim ale většinou je v horní a spodní misce díra a musej bejt proti sobě

alesd
hodnocení

Tak sem namazal silenbloky, plus prostrikal horni ulozeni a vysledek zadny, nachvilku mi prislo ze to je ok, ale jeste me napadlo servo a servokapalina

jdjdjd
hodnocení

0x
Zkus se projet v chladnu...(v noci) Me to delaly spodni cepy ramen. Cim je vetsi horko tim vic to vrze.

alesd
hodnocení

Tak dnes sem to mel u kamarada v servise. A po odhaleni zavady mi bylo jaksi teplo a citil sem se trapne. Ale treba to nekomu pomuze. Clovek hleda obcas hned to nejhorsi a nezkontroluje banalni vec, jako ja servo kapalina. Moje pricina byla, ze majitel auta predemnou neakceptoval merky a nalil ji tam hodne pres max=D po uliti mezi risky vse ok =)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]