Nejste přihlášen/a.
Zdravím vás,
mám takový problém. Dělám nový lak, vč. rámu na fechtlu. Bohužel se mi podařilo ulomit typový štítek. Štítek mám, ale jak jsem se snažil odvrtat zbytky těch nýtů, tak jsem udělal moc velkou díru a nejde to dát zpátky. Byl by na STK problém, když bych do těch dír udělal závit a normálně ten štítek přišrouboval? Díky za odpovědi.
Zdravím,
dle mého názoru (ověřené to nemám, je to jen můj názor) bys problém mít neměl - štítek tam bude a kromě toho dříve mnoho aut měla štítky normálně přišroubvané už z výroby. Takže bych to neřešil, přišrouboval a uvidí se. Max ti dají opakovanou STK, tak tu dírku necháš zavařit a přinýtuješ to. Eventuálně lze štítek i jen přilepit a hlavičky býtu tam dát jen jako kamufláž (nikdo zkoušet, jestli to je skutečně přinýtované určitě nebude).
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.