Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Stadion s22 - chcípá

Od: jecmen1985* odpovědí: 3 změna:

Dobrý den,

vyměnil jsem lamely, vše složil jak to původně bylo ale od té doby se mi motor jakoby dusí a chcípne. Vyčistil jsem karbec, trysky, výfuk, kohoutek vnádrži má nová těsnění, sítko, seřídil jsem stavěcí šroub... A už si zkrátka nevím rady, prosím o každou radu proč se toto může dít a případně jak nejlépe odstranit závadu. Děkuji za každou odpověd!

doplněno 03.08.14 13:47:

Ted jsem k tomu přišel nastartoval a chcípne to když zmáčknu spojku. Snažím se renovovat prvně. Naposled jsem s těmito měl styk jako kluk...

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

jmhad*
hodnocení

3x

My jsme jednou dávno kamarádovi zakryli u pincka vzduchový filtr.On rozebral vše a pořád se to dusilo dokud nepřišel na to,že je chyba v nasávání vzduchu.Pokud to není tam,platí zásada,že závada se hledá v úkonu,který se dělal jako poslední,tedy výměna lamel.Tedy zda nebyla při montáži porušena těsnost klikové skříně,třeba simering

jecmen1985*
hodnocení

Děkujiza odpověď.

Filtr mám čistý, takže to asi budou simeringy.. Ještě jednou děkuji:)

mkat*
hodnocení

0x

Ešte by mohlo byť zle nastavene zapalovanie.Vtedy ma tiež zmy ťah.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]