Nejste přihlášen/a.
na škodě octavii II combi s parkovacim zadnim asistentem mám tažné a tudíž k tažnému je elektrika a nějakou řídíci jednotkou,ale často se mi stává,že když zapnu vozik do zasuvky u auta tak se rozviti světla na voziku a spatně to funguje smerovky pořád sviti atd když to bylo v záruce,byla provedena vymena řídící jednotky na tažné ale ted to dělá zas,rada byla odpojit baterku,ale to nepomáhá,vozik pořád po zapnutí do zasuvky sviti,kde může být chyba,děkuju za radu
Zdravím,
kdysi platilo, že pokud vlek nesvítí jak má (jako auto), tak je zrada někde v elektrice - buď něco špatně špatně zapojeného (pokud to dělalo od nova) - takže opravit zapojení - nebo (pokud to bylo starší a dříve funkční) jsou zoxidované kontakty - nejčastěji v zásuvce na autě nebo v zástrčce na vleku. Na to platilo vystříkat zásuvku i zástrčku přípravkem Kontaktol (nebo něco podobného, ale Kontaktol mám odzkoušený) a několikrát rozpojit a zapojit. Většinou to stačilo k odstranění problému.
Pokud ale máte na autě nějakého asistenta či dokonce řídící jednotku kvůli závěsnému zařízení. tak vám neumím poradit - nevím. Zmůžu se jen na konstatování - ať žijí "kurvítka" a zaplať bůh že stará auta nic takového nemají a tyhle problémy nemusím řešit.
a skutečně je tam řídící jednotka pro vozík? Tahle chyba bývá,jak říká kolega,v zapojení světel a nejčastěji pak v jejich ukostření.
jo je tam nejaka krabička jagger nebo jak je na ni napsane a je to ridici jednotka protoze kdyz couvam to musi pri couvani s vozikem vypnout parkovaciho asistenta a uz ji mam vyměněnou a nevim proc to porad dela a hlavne nevim kam se obratit aby to nekdo opravil
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.