Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nákup nafty

Od: lukas22 odpovědí: 7 změna:

Zdravím, chtěl jsem se zeptat jak lejlevněji nakupujete naftu, případně kterých slev využíváte či slevových karet? Děkuji za odpovědi :)

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

moto*
hodnocení

3x

Mám kartu Tankefektu, je to karta CCS na které je sleva 0,50 Kč/lt, tu používám více na cestách, tankuji třeba u Lukoil, malým "kotlikovkám" se raději vyhybám. Tedy alespoň s Pašíkem. U staršího Jumperu nebo Forda to neřeším.

Doma ale tankuji hlavně u Čepra, páč vím, že u nich odebírá i třeba Shell, na vlastní oči jsem viděl na "Shellce" certifikát zimní nafty od Čepra. U Čepra jsou jednak ceny vždy nižší než v okolí a také mám malou slevu když platím kartou Poštovní spořitelny (nyní Era). Je to sice pár korun, pořád ale lepší jako drátem do voka. Čepru také patří čerpačky EuroOil, tam jsou stejně ceny příznivější a sleva na kartu Era nebo Tankefekt.

wheeler*
hodnocení

2x
Já tankuji v Praze, 22 Kč za litr. Akorát nikdy nedostanu účtenku :))
lukas22
hodnocení

i bez účtenky se dá tankovat jen vědět kde :)

zztop*
hodnocení

0x

A to jako firma a nebo soukromá osoba? Já si vyhlédl nejlevnější (stále) místní benzinku a tam jezdím i když teď přes léto jezdím k jiné kde mají ještě levnější bionaftu, kterou moje auto schroupe. Všelijaké slevy a podobně na mě působí spíš stylem nechci slevu zadarmo. Možná pro firmy a nebo pro někoho kdo opravdu pročepuje velké množství nafty, ale jinak? Ne ne.

lukas22
hodnocení

pro firmu, při větším množství se slevové karty asi vyplatí :)

buss
hodnocení

0x

Nejde jen o levno, ale i o kvalitu, jak se na ni jede. Poznám, jak jedu do kopce.

jmlc*
hodnocení

0x

tankuju převážně verva diesel u benziny - na nádrž mne to vyjde od cca 40,-Kč dráž, najedu ale o 50-80km na jednu nádrž dál, než natankování u jiných (Aral, shell, noname radši nezkouším...)

Motor HDi

Za 3 roky jsem nikdy neměl problém s nastartováním (parkuji venku), nikdy problém s cukáním motoru, špatným tahem... auto staré r.v. 2001, najeto na tachometru 270tis km.

slevové karty nemám, jen sem tam je akce tesco - kupon na nákup (který zase z tesca dostanete zpět formou slevy 1,- na litr nafty..)

cena cca 36,90Kč

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]