Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Oprava karoserie po nehodě felda

Od: petr100 odpovědí: 5 změna:

Dnes jsem měl jednu nepříjemnost a chtěl bych se +/- dozvědět kolik stojí cca oprava tohoto

rambajzo.rajce.idnes.cz/...

Jeden mechanik mi řekl kolem 6 tisíc,je to reálný,moc nebo málo?

A taky by mě zajímal postup opravy,mechanik říká že se musí celé čelo nahradit,ale já se zeptám,nešlo by to jen vytáhnout?..to že musí být nový nárazník je mi jasné,ale ta příčka mi nepřijde zase tak nenávratně zničená

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Vítejte v klubu. Před třemi týdny prakticky totéž. Mluvilo se o cca 4000 za rovnání + nárazník + světlo + LAK. Tedy mi těch 6000 nepřijde mimo mísu, pokud se bavíme o plechařině. Ale to je jen pro srovnání. Kluci, co dělají do aut to určitě řeknou líp. Nakonec to švára nechal srovnat přes známého jako protislužbu, nárazník jsem sehnal z vrakáče za 1000, takže suma sumárum jsem v tom za 2,5, jen auto vypadá jako kanárek, nárazník samozřejmě není v barvě. Jak do toho vleze lak, lítají prachy vzduchem.

doplněno 01.08.14 00:11:

Koukám, že podložky pod značkou máte z desítky. Při shánění nárazíku jsem byl tady a měl v ruce relativně slušný pátý dveře ve žlutý barvě. Možná by stálo za to tam kouknout, jestli nemají i nárazník. Já mám kombíka, takže nevím. Ale je to bez záruky, ty dveře mohly bejt i z feldy před faceliftem.

repkin*
hodnocení

2x

Hodně se dá sehnat na aukro, bazos, sbazar, opravu bych částečně řešil svépomocí, světla i nárazník vyměník i cvičená opice. Takže jen nechat opravit to zadní čelo. Dost se toho dá zjistit na různých tématických fórech jako skodahome, dieselpower apod., určitě je i stránka zaměřená specielně na Feldy.

petr100
hodnocení

Jo o díly nejde,většina bude použitá z vrakoviště,světla to neodnesly a to nandání si taky zvládnu udělat sám,jde o tu příčku,vypadá že je to částečně namáčklý i do podlahy

Největší cena bude asi lak,s nějakým papouškem jezdit nechci

jmhad*
hodnocení

0x

Dnes se neopravuje,ale jen mění staré za nové.

petr100
hodnocení

To si bohužel ještě nemůžu dovolit..a vzhledem k tomu,že ta moje felda není žádný vrak,ale pěkně udržované auto v ceně tak 25-30 tisíc,tak ještě na opravu půjde

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]