Nejste přihlášen/a.
Přijel jsem z práce a zaparkoval. Šel jsem na pivo. Když jsem šel domu tak mě napadlo přejet na parkovišťe. Jeli okolo a já nadýchal 2.25 . Jsem si vědom že to byla nebetyčná blbost. Za léta co jezdím jsem najezdil desítky tisíc km. Ani jednou mě nezastavila policejní hlídka , prosťe vubec nic.Mužu se k tomu vyjádřit ale nevím jak to sepsat. Mužete mi někdo poradit prosím
Vyjadreni:
Jsem idiot, uvedomuji si, ze svym jednanim jsem diky alkoholu otupelych smyslu mohl ohrozit zivot nevinnych kolemjdoucich i kolemjedoucich, dospelych i deti, poskodit verejny i soukromy majetek. Vim, ze se dnes a denne stavaji hruzne nehody zpusobene alkoholem za volantem a i tak jsem toho nedbal a za volant sedl. Uznavam svou vinnu a priste se budu snazit, aby mi policajti takhle blbe nenacapali.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.