Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pojištění - platba

Od: michaela8* odpovědí: 3 změna:

Dobrý den, dneska jsem si sjednala povinné ručení na ojeté auto. Dostala jsem zelenou kartu a k tomu složenku. Za jakou dobu ji musím zaplatit? Můžu ji zaplatit až třeba za 14 dní nebo 3 týdny? díky

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

zztop*
hodnocení

0x

Podívejte se do papírů-smlouvy tam to bude. Já když si naposledy zařizoval pojistku tak to bylo do 10 dnů. Pak sorry, ale celá pojistka se zneplatní a i když máte vy doklad tak nemáte pojištění a může po vás jít policie, čkp.

sebod*

Většina pojiˇšťoven je ráda, že má nového klienta. Takže jej vyzvou jedním až dvěma dopisy (upomínkami) k tomu, aby dlužnou částku uhradil. Potom teprve ruší smlouvu. Napište do pojišťovny meil, že platba bude opožděna a je to.

hodnocení

0x

Nevím jakou máte pojištovnu ale mně u Triglav a nyní u ČSOB poj. vždy v průvodním dopisu se složenkou uvedli datum splatnosti!Tuším při sjednání u ČSOB to bylo do týdne a jinak do 14 dnů před vypršením předchozí platby.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]