Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

PČR Pokuta - co to je?

Od: gumidek* odpovědí: 3 změna:

Dobrý den rádcové,

náhodou jsem objevil toto video. Zná to někdo?

G.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

29.07.14 13:33
hodnocení

2x

zztop*
hodnocení

0x

Kravina. Takže podle videa budeš tedy můžeš dělat přestupky, jezdit na červenou, rychlost a nic se ti nestane. Ha ha

repkin*

1) ten komik co ho stavěl nebyl policista, "odborníci" z pojišťovny evidentně nevědí, co se vůbec při dopravní kontrole říká, takže k smíchu ... 2) rada typu nic nepodepisujte, s ničím nesouhlaste je také primitivní, správní řízení je 1.000,-Kč za "dobrý den" + případná pokuta, každý policista má dnes k dispozici minikameru, takže se k tomu připojí i videozáznam s arogantním chováním řidiče, takže výše pokuty jde nahoru 3) 2x projetí na červenou = zákaz řízení 4)není problém řidiče pustit, za 100m ho chytit znova za další přestupek a auto mu klidně pro jeho nebezpečnou jízdu zabavit (pro inteligenty s nedokončeným právnickým vzděláním: nebavíme se o světlech, blinkrech či chybějících žárovkách apod.!). Ano, ve finále to tak vyřešit jde, ale je lepší zaplatit 0-2.000,- za pokutu za rok, nebo několik set - tisíc korun za pojištění, které mi ve finále ani nemusí pomoci a ještě být za hlupáka?

doplněno 29.07.14 13:09:

Nebo to vezměme z druhé strany, každý si zaplatíme pojištění a budeme jezdit jako prasata, na červenou apod. Pak jsem zvědavý, kdo bude platit případnou škodu při dopravní nehodě, když tyhle chytrácký reklamy vlastně říkají dělejte si co chcete ... Co si budem povídat, s dobrým právníkem vám projde i vražda, ale budeme na to dělat reklamu, aby každej vraždil? Přijde mi, že někdo při tom nepřemýšlí ...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]